Építsünk együtt rotációs kapát!

The Rotary Project

Donor motor, mérések, ajtó bontás

Gyorsápdét #1

2016. november 26. - RotaryProject

Donor motor, mérések

Sikerült lecsapni egy 86-os FC turbo motorra, kasznival együtt. Ő lesz Piroska. Később majd lesznek képek is, de Piroska még nincs nálam, csak a motorja. Sajnos neki meg kell halnia, hogy Mohos tovább éljen. (Mert Mohos egy rotációs kannibál, ahogy egy kollégám találóan megállapította.) Piroska kasznija sajnos eléggé kukaérett, de van pár nagyon is használható pontja. Pl. sikerült belőle kiszedni 2 hibátlan rotort. A rotor- és oldalházak kérdésesek. Ma méregetik az alkatrészeket, holnapra összeáll a bevásárlólista.

Ajtó bontás

Pénteken el tudtam lógni 4 órára, és gyorsan leszedtem az ajtókárpitokat. Minden nagyon tudományos ezen az autón. Meg van tervezve, ki van találva. Imádom. Ha az ember átnézi a manuált és betartja a sorrendet, akkor minden adja magát. Műszaki érzék nem igazán kell hozzá, mint ahogy azt a mellékelt példa is mutatja. Az egész egy hatalmas legó készlet, 7-99+ éves korig.

Az persze megint szembejött, hogy mekkora tróger pöcsök az emberek. A parasztja inkább eltöri az alkatrészt, minthogy kinyisson egy könyvet, és megnézze, hogy hogyan kell valamit szétszedni. Utána persze beteszi xilóval a csavart, meg kupakkal a kapcsolót.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rotaryproject.blog.hu/api/trackback/id/tr6712001078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása